Na het succes van de NV in Haarlem en Purmerend nu ook in Zaanstad!

Na 10 jaar succes van de ondernemerstalkshow NV in Haarlem en sinds kort in Purmerend, komt er nu ook een NV Zaanstad. De eerste editie van de NV Zaanstad, een live talkshow voor, door en vooral met ondernemers zal plaats vinden op 15 oktober 2018 in het Zaanstheater.  Noteer de datum en het tijdstip vast in uw agenda:

Datum: 15 oktober 2018
Tijd: 16:30 – 19:00 uur
Locatie: Zaantheater

NV Zaanstad 

NV Zaanstad is een live talkshow voor, door en vooral mét ondernemers. Op het podium in het Zaantheater komen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod. In een talkshow van ongeveer een uur, komen meerdere ondernemers en ondernemende mensen aan het woord. Dit afgewisseld met muziek, een filmpje en een aantal vaste rubrieken geeft dit een liveshow waar voor de bezoekers veel te halen valt. De show staat onder leiding van Jaap Sluis (NV Haarlem) en Rosalie Smit. 

De NV Zaanstad is géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, maar een ongebonden podium waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen.

De talkshow wordt op initiatief van Leren en Werken Zaanstreek Waterland en Jaap Sluis in samenwerking met ZON en de gemeente Zaanstad naar het voorbeeld van de NV Haarlem in Zaanstad georganiseerd.  

De NV Zaanstad is alleen mogelijk dankzij de inzet van partners. Zij dragen in tijd of geld bij aan de talkshow: Zaantheater, Mirthe Westrik, Buro Hoffman, ZON (Zaans Ondernemers Netwerk), Gemeente Zaanstad, Werkgevers Servicepunt Zaanstreek Waterland en Leren en Werken Zaanstreek Waterland. 

De NV Zaanstad is gratis toegankelijk. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

Komende editie 

15 oktober 2018 

share sharelinkedin