NV Purmerend is een live talkshow voor en door en vooral mét ondernemers. Op het podium in Theater De Purmaryn komen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod. In een talkshow van ongeveer een uur, komen meerdere ondernemers en ondernemende mensen aan het woord. Dit afgewisseld met muziek, een filmpje en een aantal vaste rubrieken geeft dit een liveshow waar voor de bezoekers veel te halen valt. De show staat onder leiding van Jaap Sluis (De Coalitie) en Rosalie Smit (Leren en Werken).

De NV Purmerend is géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, maar een ongebonden podium waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen.

De talkshow is op initiatief van Leren en Werken Zaanstreek Waterland in samenwerking met Vereniging Ondernemers Waterland (VOWA) en Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) naar het voorbeeld van de NVHaarlem in Purmerend georganiseerd.

De NV Purmerend is alleen mogelijk dankzij de inzet van partners. Zij dragen in tijd of geld bij aan de talkshow: Theater De Purmaryn, VOWA, Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), Stichting Purmerend 2000plus, Gemeente Purmerend, Werkgevers Servicepunt Zaanstreek Waterland, Leren en Werken Zaanstreek Waterland, ITSD, Rabobank en Wim Doets.

De NV Purmerend wordt georganiseerd door de redactie: Jaap Sluis (De Coalitie), Piet Hein Debets, Femke Sierkstra (PRO), Remco Heeres (PRO), Jeroen de Wolf (Grand Café De Purmaryn) en Rosalie Smit/ Silvia Pankras (Leren en Werken Zaanstreek Waterland).

De NV Purmerend is gratis toegankelijk. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

Komende editie

Klik hier voor meer informatie over de NV Purmerend of om u aan te melden voor de komende show! 

share sharelinkedin