Datum 29 maart 2019 - 15:03
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Maandag 25 maart werd in de foyer van het Zaantheater voor de tweede keer de ondernemerstalkshow NV Zaanstad gehouden. Dat gebeurt op initiatief van het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland en de gemeente Zaanstad. Tijdens de NV Zaanstad wordt op basis van interviews het ondernemen in stad en streek belicht.

Een van de NV-gasten op 25 maart was voormalig buschauffeur Arthur Walker die een hop on/ hop off langs toeristische trekpleisters in de Zaan begon. Zijn bedrijf heet CityTour Zaanstreek. Masha Vos exploiteert op franchise-basis twee AH-vestigingen in de Zaanstreek. De tweede ging onlangs open onder de A8 in Koog aan de Zaan. Eve van Dijk van Kappa Helpt vertelde over de pluspunten van een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid, zowel voor werkgevers als werknemers.  Bij Bosma & Bronkorst weten ze alles van techniek. Dit Zaanse bedrijf begint een robotica-opleiding waar Nick Bronkhorst veel over te melden heeft. Detamo is een uitzendonderneming in de technische sector die een sterk accent legt op het (weer) aan passend werk helpen van mensen. Michel Mol van Detamo legt uit hoe dat gebeurt. Edwin Ringeling was lang ambtenaar. Nu heeft hij een eigen bedrijf (Shogun) in Wormerveer.     

De volgende editie van de ondernemers talkshow is op 24 juni 2019. NV Zaanstad is gratis toegankelijk. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.  Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.nvzaanstad.nl

fotografie: Luzan Veenendaal

wefuhbvjhveb

< Terug naar Nieuwsoverzicht