test
Datum 26 april 2020
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Scholen, werkgevers, bibliotheken, instellingen voor jeugdgezondheidszorg, of voorschoolse voorzieningen kunnen vanaf 1 mei subsidie aanvragen voor de aanpak van laaggeletterdheid. Werkgevers kunnen subsidie aanvragen voor het aanpakken van laagtaalvaardigheid bij hun werknemers. Scholen, bibliotheken, instellingen voor jeugdgezondheidszorg, voorschoolse voorzieningen of maatschappelijke organisaties kunnen subsidie aanvragen voor het voorkomen of verminderen van laagtaalvaardigheid.

Lees verder
Datum 24 april 2020
Door Silvia Pankras
Reacties 0
https://www.s-bb.nl/

SBB presenteert vandaag een actieplan om stages en leerbanen op het mbo te behouden. Onderwijs en bedrijfsleven komen samen in actie om knelpunten weg te nemen. SBB wil hiermee schooluitval en een toename van de werkloosheid zo veel mogelijk voorkomen. Het actieplan sluit aan op landelijke en regionale initiatieven. SBB geeft hiermee invulling aan een brede wens van het kabinet.

Lees verder
Datum 23 maart 2020
Door Silvia Pankras
Reacties 0

In samenwerking met het Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland waren wij in de volle voorbereiding op de Markt Werken en Leren op 9 april bij het Inntel Hotel. Door de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om deze markt op een ander moment in te plannen.

Wij willen het Inntel Hotel bedanken voor hun medewerking, net zoals alle werkgevers die zich hadden aangemeld. Wij begrijpen dat dit voor mensen die op zoek zijn naar werkgevers waar ze willen werken en leren dit vervelend nieuws is.

Zodra wij weten wanneer wij de volgende editie kunnen organiseren zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Bedankt voor uw begrip.

share sharelinkedin