test
Datum 12 oktober 2018
Door Silvia Pankras
Reacties 0

Ter ere van het één jarig bestaan van het Taalspreekuur en de intensieve samenwerking tussen UWV, Bibliotheek Zaanstad, Bibliotheek Waterland en Stichting Lezen en Schrijven. Zijn een aantal vertegenwoordigers aan het woord gekomen over wat het Taalspreekuur voor effect heeft gehad.

Lees verder

Datum 28 september 2018
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Op dinsdag 25 september 2018 organiseerde het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland de 6ste editie van de PITstoplunch, een korte en krachtige lunchbijeenkomst voor de partners uit het onderwijs-, overheidsveld en het bedrijfsleven. Na de succesvolle edities bij het Regio College, Aannemings-en hoveniersbedrijf Germieco, PDZ uitzendbureau, Sun Chemical en Bibliotheek Waterland waren we we deze keer te gast bij Lab44 op het Hembrugterrein in Zaandam. 

Lees verder

Datum 6 september 2018
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen. Vorig jaar organiseerden de Leerwerkloketten en hun partners ruim 90 evenementen in het kader van Leren en Werken.

Lees verder

share sharelinkedin