test
Datum 15 juli 2019
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Met de Week van de Alfabetisering zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang ontwikkelen.

Lees verder
Datum 10 juli 2019
Door Rosalie Smit
Reacties 0
In Nederland is 1 op de 9 inwoners laaggeletterd. Dit is niet anders in de arbeidsmarktregio Zaanstreek Waterland. Deze mensen hebben moeite met lezen, schrijven en praten. Om laaggeletterdheid in de regio te voorkomen en te verminderen doen inmiddels al 22 organisaties mee aan het Regionaal Taalakkoord Zaanstreek Waterland.  Bij deze nodigen wij u uit voor de conferentie Tel mee met Taal op 9 oktober 2019. Tijdens deze conferentie worden de resultaten van het Regionaal Taalakkoord met u gedeeld en maken we stappen om taalvaardigheid in de regio Zaanstreek Waterland te verbeteren. 
Lees verder
Datum
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Op 19 juni vond de Taallunch plaats bij het Zaans Medisch Centrum (ZMC) georganiseerd door en voor de taalpartners. Tijdens de lunch verwelkomde wethouder Natasja Groothuismink twee nieuwe taalpartners: ZMC en Stichting Maatschappelijke Diensten. Inmiddels hebben 22 taalpartners het Regionaal Taalakkoord Zaanstreek Waterland ondertekend en zetten zich in om laaggeletterdheid in de regio te verminderen.

Lees verder
share sharelinkedin