In onderstaande overzicht vind je een selectie van leerwerkbanen in de regio Zaanstreek Waterland.

Op 20 februari, 27 februari en 7 maart vinden de Groen is Nu! doe-dagen plaats. Tijdens deze dagen presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst.

Lees meer

Plaats: Regio Zaanstreek Waterland
Plaatsingsdatum: 17-01-2020
Bedrijf: Werkgeversserivicepunt Zaanstreek Waterland

Heb jij liefde voor koken en interesse in het koksvak? In het verleden al enige ervaring opgedaan in de professionele keuken als hulp of afwasser? Wil je graag opgeleid worden door ervaren trainers en gastdocenten, zodat jij aan de slag kan als kok in een professionele keuken? Check dan snel ons traject “Kok in opleiding!” en lees of jij de juiste skills hebt en wat de mogelijkheden zijn?

Lees meer

Plaats: Amsterdam
Plaatsingsdatum: 24-10-2018
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Buschauffeur is een prachtig beroep, dat zowel fulltime als parttime uit te oefenen is. Het is een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zie jij jezelf al zo’n grote bus door de straten sturen en ben je graag omringd door mensen?

Lees meer

Plaats: Noord Holland
Plaatsingsdatum: 11-09-2018
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Als Eerste monteur elektrotechnische installaties word je opgeleid om zelfstandig diverse elektrotechnische installaties in woningen, utiliteit of op industriële locaties aan te leggen en te onderhouden. 

Lees meer

share sharelinkedin