Op de omscholingsmarkt op 29 november zijn diverse werkgevers aanwezig. Het thema van deze markt is gericht op dienstverlenende beroepen. De werkgevers komen onder andere uit de sectoren zorg, welzijn, personenvervoer, horeca en veiligheid.

De omscholingsmarkt vindt plaats bij het Regiocollege, Cypressehout 95, 1507 EK Zaandam

 

Ik wil deelnemen aan de omscholingsmarkt - 29 november

Aanmelding voor de omscholingsmarkt
  • U geeft toestemming dat uw e-mailadres gebruikt wordt om u te informeren over de omscholingsmarkt en andere activiteiten vanuit het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland.
    Graag willen wij van u weten of u bent verwezen door een bericht of een medewerker van een van de organisaties:
    Tijdens de omscholingsmarkt bent u maximaal 1,5 uur in de gelegenheid om met de verschillende werkgevers in gesprek te gaan. U kunt uw voorkeur aangeven voor welke tijd. U krijgt voor de omscholingsmarkt een bevestiging met het tijdvak waarin u welkom bent. Het kan zijn voor een goede verdeling van bezoekers dat er afgeweken moet worden van uw voorkeur.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wanneer u zich aanmeld via dit formulier stemt u toe dat uw gegevens gedeeld worden tussen partijen waarmee de omscholingsmarkt georganiseerd wordt: Dit zijn de samenwerkingsorganisaties van zowel het Servicepunt Leren en Werken als van het Regionaal werkgeversservicepunt: UWV, gemeenten Purmerend, Zaanstad, Overgemeenten, Edam-Volendam en Waterland.

Graag verwijzen wij u ook naar onze privacystatement en cookieverklaring voor aanvullende informatie
U kunt naar aanleiding van uw aanmelding e-mail en telefonisch contact verwachten betreffende dit evenement.
Ook is er communicatie met de organisaties die aanwezig zijn op het evenement.


      

share sharelinkedin