Tijdens de markt voor Leren en Werken op vrijdag 5 april, zijn er diverse werkgevers aanwezig. De werkgevers die aanwezig zijn komen uit de volgende richtingen: Transport en Logistiek / Zorg en Welzijn / Bouw / Techniek en Productie / Detailhandel / Horeca/ Groenvoorziening

In deze sectoren is er veel vraag naar personeel. Daarom zijn er mogelijkheden om je te scholen tot een nieuw beroep. Dit is voor u de kans om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn. U kunt tijdens de markt persoonlijk kennismaken.

De markt voor Leren en Werken 5 april 2019 - aanmelden

Aanmelding voor "De markt voor Leren en Werken" in sporthal De Beuk in Purmerend.
  • U geeft toestemming dat uw e-mailadres gebruikt wordt om u te informeren over de omscholingsmarkt en andere activiteiten vanuit het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland.
    Graag willen wij van u weten of u bent verwezen door een bericht of een medewerker van een van de organisaties:
  • Tijdens de omscholingsmarkt bent u maximaal 1,5 uur in de gelegenheid om met de verschillende werkgevers in gesprek te gaan. U kunt uw voorkeur aangeven voor welke tijd. U krijgt voor de omscholingsmarkt een bevestiging met het tijdvak waarin u welkom bent. Het kan zijn voor een goede verdeling van bezoekers dat er afgeweken moet worden van uw voorkeur.
  • Wilt u zich graag goed voorbereiden op de Markt voor Leren en Werken? Wanneer u het wilt (NIET VERPLICHT), is er bij organiserende partners de mogelijkheid om vooraf advies te krijgen over onder andere uw CV. Informatie hierover ontvangt u later per e-mail
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden

U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 28 maart

Wanneer u zich aanmeld via dit formulier stemt u toe dat uw gegevens gedeeld worden tussen partijen waarmee de omscholingsmarkt georganiseerd wordt.  Dit zijn de samenwerkingsorganisaties van zowel het Servicepunt Leren en Werken als van het Regionaal werkgeversservicepunt: UWV, gemeenten: Purmerend, Zaanstad, Over-gemeenten, Edam-Volendam en Waterland.

Graag verwijzen wij u ook naar onze privacystatement en cookieverklaring voor aanvullende informatie.
U kunt naar aanleiding van uw aanmelding e-mail en telefonisch contact verwachten betreffende dit evenement.
Ook is er communicatie met de organisaties die aanwezig zijn op het evenement.


      

share sharelinkedin